Ashtanga Vinyasa Yoga

Smaki Indii – warsztat kulinarny

Wyjątkowa okazja zgłębiania tajników kuchni hinduskiej!
Znana (szczególnie w świecie ashtangi) z Mysore w Indiach Anu Ganesh w drodze do Finlandii zatrzyma się na kilka dni w Krakowie!
Mistrzyni dosy i innych specjałów indyjskich poprowadzi warsztat w Krakowie.
Menu uwzględnia także wegańskie warianty:-)
Na warsztacie będzie obecny tłumacz
Zapraszamy serdecznie

TERMIN:

17 czerwca 2018 r
CZAS: 11: 00-15: 00 wspólnego gotowania, a następnie wspólny
lunch
CENA: 240zł
MIEJSCE: Akademia Jogi – Kraków
Ul. Węgierska 4/2
www.akademiajogi.com

REZERWACJA: 

Zaliczka wysokości 40zł płatna do dnia 05.06.2018r.
Wpłaty można dokonać w szkole Akademia Jogi
lub przelewem na konto: 58 1050 1445 1000 0090 7256 2649
Odbiorca: Magdalena Bogusiewicz-Dzierżak Wieliczka
Tytułem: „Vege Yoga”
O możliwości uczestnictwa decyduje kolejność zgłoszeń. Ilość miejsc ograniczona
Przy zgłoszeniu proszę podać czy ma być wersja wegańska czy wegetariańska.


Kontakt do szkoły:

mb80@op.pl
503 320 245


Podczas warsztatu będziemy uczyć się potraw: 

1. Palak Paneer (Palak to szpinak, a Paneer to domowy twaróg) – dla wegan będzie mozliwość zastapienia paneera – tofu (prosimy podać podczas zgłoszenia czy ma być wersja wegańska)
2. Warzywa Pulao (z mieszanką warzyw, takich jak marchew, zielony groszek, zielona fasola gotowana z łagodnymi przyprawami i ryżem)
3. Baingan Bharta (Baingan to Bakłażan)
4. Dal Tadka (soczewica w ziołach)
5. Chapati (indyjski chleb płaski)
6. Sałatka z kiełkami – znana jako Kosumbari (tradycyjna sałatka z kiełkami i marchewką)
7. Deser Payasam z Mung Dal.

 

 

Smaki Indii – warsztat kulinarny – Kraków 17 czerwca
Scroll Up